Monday, January 24, 2011

~~cUstOmEr OrdEr~~

alhamdulillah hari tu dapat banyak order dari kawan..
lambat siap sebb sakit belakang..
kali ni nk share pic order dorang..

hp strap girrafe tu order dari zera..
yang ladybird tu plak qiah..
both of them my coursemate..yang donut tu saje menyemak..
xde owner..


yang ni key chain gigi..
order oleh dyg.safinas..
my ex schoolmate..

kalau korang nak order, isi order form k..
n bgtau korang nak design ape..
korang punya design sendiri pn boleh gak..
also mention korang nak key chain, brooch, hp charm or bookmark..

2 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

kalo felt craft yg anime boleh buat tak?

moChaCCino (AnA) said...

insyaALLAH..kena tengok design dulu..anime ape ek