Sunday, February 20, 2011

~~flOwEry brOOch & hAIrclIps~~

hari tu terajin lak nak buat brooch dengan hair clips bunga2..
so nk upload la pic kat sini..

kod CF1 dan CF2
price: RM2(brooch) / RM3.50(hairclips)
saiz: bigger than 50 cent

CF3 dan CF4
price: RM2(brooch) / RM3.50(hairclips)
saiz: bigger than 50 cent


CF5 dan CF6
price: RM2(brooch) / RM3.50(hairclips)
saiz: bigger than 50 cent


CF7 dan CF8
price: RM2(brooch) / RM3.50(hairclips)
saiz: bigger than 50 cent


CF9 dan CF10
price: RM2(brooch) / RM3.50(hairclips)
saiz: bigger than 50 cent

CF11 dan CF12
price: RM2(brooch) / RM3.50(hairclips)
size: bigger than 50 cent coin


kod CC3 dan CC4
price: RM3(brooch) / RM4(hairclips)


kod CC1 dan CC2
price: RM3(brooch) / RM4(hairclips)

kalau nak order, boleh isi order form k..
kalau malas nk isi order form, pm fb saya..



Wednesday, February 9, 2011

~~gAdIs mAnIs bEtUdUng dEngAn gItAr bIrU~~

lalalala...
tajuk entry ni macam nak bercerita la plak kan..
hehehe..nak share gambar c gadis manis bertudung pink dengan gitar birunya..hehehe..
pada satu hari..........
abaikan..hehehe..
minggu lepas birthday my coursemate..we r both sarawakian ok.. =)
so, i buatkan dia hp purse complete dengan hp strap yg sama pattern..

dia minat gitar..
thats y i'm thinking of giving her hp purse n strap with guitar..

mana c gadismanis bertudung pink itu??
hehehe...

ni dia...hehehe..
ni cik nab order..coursemate i..
actually dianak key chain smiley..
but then i suggest to her y don't i make u this design..
n she luv it!!

untuk yang berminat nak order, u can fill in the form at the side bar or u can comment in this entry..
but please leave ur email address so that i can reply it back to u..

hp purse: RM5.50 - RM7 (depend pada design)
hp strap: RM 4- RM5
key chain: RM4.50-RM5.50

Saturday, January 29, 2011

~~cUstOm OrdEr 2~~

akhirnya hari ni dapat siapkan order dr kawan 1 matrik merangkap kawan 1 U..
dia order 2 patung monster..
saiz lebih besar dari tapak tangan..
design by themselves..
aku cuma follow design dia orang bagi..

(yang ni design durang..nak warna baby blue..mulut warna merah..n nak nama kat perut dia..)

(pandangan dari depan..me siap tambah reben lagi..nama dia, me jahit guna back stitch)

(ni plak pandangan dari depan..me letak nama guna felt lagi kat belakang kepala dia)

untuk sebarang order, sila isi order form ya.. =)


Tuesday, January 25, 2011

~~cUstOm OrdEr lAgI~~

order from my ex-schoolmate..
she wants 2 key chains n 2 broochs..


key chain: RM4.50/piece
brooch: RM3.50/piece

Monday, January 24, 2011

~~cUstOmEr OrdEr~~

alhamdulillah hari tu dapat banyak order dari kawan..
lambat siap sebb sakit belakang..
kali ni nk share pic order dorang..

hp strap girrafe tu order dari zera..
yang ladybird tu plak qiah..
both of them my coursemate..yang donut tu saje menyemak..
xde owner..


yang ni key chain gigi..
order oleh dyg.safinas..
my ex schoolmate..

kalau korang nak order, isi order form k..
n bgtau korang nak design ape..
korang punya design sendiri pn boleh gak..
also mention korang nak key chain, brooch, hp charm or bookmark..

~~lOllIpOp kEychAIn~~

key chain lollipop..
boleh gak buat hp strap n brooch..
price: RM4.50 (key chain)..
RM4.00 (hp strap)
RM3.00 (brooch)


~~bUttOn brOOch~~

button brooch..
size: ~2.5cm
price: RM1/piece (PROMOTION PRICE)
button pendek

button pendek

button panjang

Friday, January 21, 2011

~~dUgAAn~~

dalam hidup ni kan, dugaan memang x leh nak elak..
especially bila ko dah rajin nak buat sumthing, ade jek benda yang mengganggu..
macam aku 2,3 hari ni..
aku nak siapkan order kawan aku yang setakat 10 ketul key chain tu jek pun, x siap2 g ni..
belakang bahu aku rasa sakit..macam otot dia terkoyak la plak..
dah tampal koyok..sedap la sikit rasa..
n sekarang aku sakit kepala plak..mcm gelong2..
kalau la boleh jahit sambil baring, dah lama aku buat..
rasa macam nak cari tukang urut dah ni..
mintak urut bahu aku..
nak cakap penat, aku dah rehat sangat banyak..
mggu depan kalau x elok gak, kena p klinik la jawabnya..
pada yang dah order tu, sabar yek..
aku berusaha untuk siapkan order korang..
bukan sebb malas..tp sebab sakit ni..

Thursday, January 13, 2011

~~felt lagi..~~


brooch..
warna2 lain akan menyusul kemudian..
RM2/piece

hp charm monster.
RM4

key chain wif name
RM3.50-RM5

hp charm teddy bear
RM4/piece

brooch design

keroppi head!!
RM4

Wednesday, January 12, 2011

Tuesday, January 11, 2011

~~my cOllEctIOn~~


hp charm


butterfly

birdy

ladybirdy

girrafe

first order from a fren


domo kun wif purple luv..
saiz sebesar tapak tangan saya..huhuh

~~hEAdbAnd (bAtch 2)~~

RM5/piece

RM6/piece

RM6.50/piece

RM1.50/piece

RM1.50/piece

RM3/piece

RM2/piece

RM2.50/piece

RM1.50/piece

RM2.50/piece
medium size

RM1.50/piece
small size